Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1195 niezalogowanych)
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
ródka napisał:
B.K jego rekord 72 razy

kurde najpierw mnie zatkało a poxniej tak sie smiałam,ze niedoczytałam..masz racje...i popatrz...liczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ródka napisał:
no co no co to dzieciatko tutaj porabia ?????a zabaweczki juz poukladane w pokoiczku???aa lekcje na jutro odrobione???a mamusia i tatus wiedza co ich cudenko tutaj poczynia???a odpocznij troszke malenstwo przed jakas kreskoweczka,pomaluj cos,poczytaj ksiazeczke dla dzieci w twoim wieku,,no no raz dwa do pokoiku i nos w telewozoreczek i bajusie na dobranoc
katolandem mi zajechalo... nie zagladaj w majteczki bo tam BE....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
@ Rodka - Nie pochlebiaj sobie. Moje zdanie jest po prostu moim zdaniem, a nie zdaniem odmiennym od twojego.
Nie jest twoja sprawa w jakim wieku zaczynalam. I kto mówi, ze z seksu zaraz musi być ciąża? Za dużo sie nasluchalas pierdol kościelnych na ten temat.
Poza tym sprecyzuj to swoje zdanie, bo jak na razie to bladzisz pomiędzy " wydaje mi sie, chyba, czyż nie" itp. Czyli żadnego zdania nie masz.
Bez odbioru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
eeee sory uzyje czegos czego nie lubisz MYSLALAM ze TY JAKO MATKA to bedziesz obstawac jednak przy tym zeby jednak dzieci jak najpozniej rozpczynaly zycie seksualne,co sie z tym wiaze wchodzily w doroslosc....tak czy srak zycze szczescia w wychowaniu dzieci o ile takowe masz.... BYWAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
ródka napisał:
,ale lepiej chyba jak dzieci JEDNAK nie maja dzieci czyz nie??

A kto tu mowi, ze ma miec dzieci..... Sam pisze, ze 72 razy, ale z tego dzieci za wiele nie bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
a aaaaaaaa propo mojego zdania to je wyrazilam,mam nadzieje ze zbyt nie zagmatwalam...GO zdania mojego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
to ze nastolatki uprawiaja sex to juz chyba nikogo nie dziwi ale jaka tu fantazja,wymogi i oczekiwania...jak juz w takim wieku takie fanaberie to co bedzie poźniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
jestes w bledzie Yastek,ale to TEZ MOJE SKROMNE RODKOWE ZDANIE....a masz lobuzie buziaka a co w policzek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
ródka napisał:
eeee sory uzyje czegos czego nie lubisz MYSLALAM ze TY JAKO MATKA to bedziesz obstawac jednak przy tym zeby jednak dzieci jak najpozniej rozpczynaly zycie seksualne,co sie z tym wiaze wchodzily w doroslosc....tak czy srak zycze szczescia w wychowaniu dzieci o ile takowe masz.... BYWAJ
Co robilas? Myslalas?
Nie cwicz mi przepony, please...
Ja obstawiam uświadamianie dzieci, a nie pierniczenie żeby zabawczki poukładaly. Mam dzieci do twojej wiadomości . To kiedy zaczną będzie ich wyborem, mam nadzieje ze ńie przed szesnastka. Ale jak zaczną, bedą wiedziały o skutkach, zagrożeniach, środkach antykoncepcyjnych i bedą wiedziały ze seks nie jest niczym złym, w moim domu ten temat nie jest tabu. W twoim najwyraźniej jest, lub bedzie, bo widać to po twoim wcześniejszym poście .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
no co no co moge na cos takiego odpisac jedyne co mi sie cisnie na klawiaturke to BYWAJ BYWAJ BYWAJ BYWAJ I DOBRZE SIE CHOWAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok